dimecres, 23 de febrer del 2011

ACTIVITAT 4

Per a l'activitat d'escriure un grup de 5 participants al curs hem realitzat una wiki sobre LA LITERATURA CATALANA DE POSTGUERRA. Des del principi hi ha hagut una bona coordinació i ens hem posat d'acord en la feina a realitzar. En pràcticament una setmana hem fet la nostra part corresponent (a mi em pertocava LA POESIA DE POSTGUERRA) i el resultat el teniu aquí:

POT LA LITERATURA COMBATRE UNA DICTADURA?

dijous, 10 de febrer del 2011

CONVERSAR

Aquesta activitat l'he realitzada amb els alumnes sobre una lectura que s'havia de fer per la unitat de la llengua catalana. Cada un havia de llegir un fragment i després comentar-ho entre tots. L'audició no s'entén molt però com que demà s'ha d'entregar l'activitat la posaré així talment i, si un cas, ja la repetiré. El fet d'enregistrar la seva veu fa que es prenguin l'activitat més seriosament, per tant, és bo i aprofitós utilitzar aquest recurs.

dilluns, 7 de febrer del 2011

PARLAR



Aquesta vídeo es va realitzar a partir d'una presentació multimèdia que havien de fer els alumnes de 3r de diversificació per a l'àrea d'àmbit sociolingüístic, a partir d'una sortida a Ciutat organitzada pel departament de llengua catalana de l'IES Santanyí. Aprofitant això vaig enregistrar la seva feina i he escollit aquest treball per ser el més complet. Com que una de les activitats havia de ser fer un mapa del recorregut amb GOOGLE MAPS, em va anar d'allò més bé per utilitzar-la com a part de l'activitat 3.
El títol de la presentació és LLEGENDES DE CIUTAT i s'emmarca dins la programació de la unitat 2 de llengua catalana de 3r sobre RAMON LLULL.